Termeni si conditii

Termeni si conditii

Bun venit pe  www.tekotehnic.ro

1. Acceptul condițiilor de folosire

tekotehnic. ro este un site fondat, administrat si actualizat de Tekotehnic SRL

Folosirea acestui site, a serviciilor conținute în el, este gratuită, sub rezerva respectării de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Ca vizitator și deci utilizator al site-ului www.tekotehnic.ro sunteți de acord să respectați aceste reguli și veți fi în exclusivitate răspunzător pentru tot ceea ce întreprindeti în legatură cu conținutul acestuia.

Tekotehnic SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment structura și conținutul oferite de www.tekotehnic.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia cu sau fără o înștiințare prealabilă.

Regulile de utilizare a site-ului tekotehnic.ro pot fi modificate în orice moment, fără o anunțare prealabilă a utilizatorilor, iar întrucat aceste reguli sunt oricând accesibile pe site, dumneavoastră vă revine responsabilitatea să le cunoașteți și să le respectați. Tekotehnic SRL își rezervă dreptul de a stabili reguli suplimentare ale site-ului care vor fi considerate parte integrantă a condițiilor generale de folosire a tekotehnic.ro.
Aceste reguli statuează modul de folosire de către utilizatori a site-ului.ro, iar relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în Romania.

2. Dreptul de proprietate

Articolele (texte+imagini) publicate se află sub protecția legilor privind drepturile de proprietate intelectuală (cum ar fi – dar nu limitativ la Legea nr. 8 din 14.03.1996 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 60 din 26.03.1996 privind drepturi de autor și drepturi conexe). Reproducerea oricărui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisă în lipsa consimțământului prealabil al autorului.

Informatiile cuprinse in articolele publicate de Tekotehnic SRL, precum și informațiile provenind din cadrul bannerelor publicitare conținute în site-ul www.tekotehnic.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii sau membrii blog-ului tekotehnic.ro nu au dreptul să preia, vândă, reproducă sau să distribuie materiale provenind din site-ul tekotehnic.ro.

Comments are closed.

Livrare

la alegere

Livrarea produselor se face din depozitele Tekotehnic sau prin curier cu plata transportului la beneficiar.

100% Re-fund

in doar 30 de zile, fara intrebari.

In situatia putin probabilă ca ceea ce vă livrăm să nu vi se potrivească, vă oferim, în 30 de zile, banii înapoi.

Suport 24/7.

Te putem ajuta exact când ai nevoie.

Oferim suport online 24/7 la adresa de e-mail sorin.oborocianu@tekotehnic.ro.

Prin folosirea acestui site esti de acord cu Politica de confidentialitate and Termeni și Condiții